ÅÄÖ!!!

Har bytt värdfamilj, bor numera 11 km utanför Kerikeri vid havet. Utsikten är helt fantastisk. De har trådlöst så jag kan numera uppdatera bloggen från sängen!!  Tro mig, jag kommer att utnyttja det massor. Nästa familj har ju inte internet!
Idag har jag ägnat mig åt att packa upp och att socialisera med värdfamiljen. Imorgon ska jag åka skolbuss för första gången i mitt liv.
Bor hos ett äldre par nu, de är supersnälla och älskar att resa så de ska ta med mig till massa platser. De har barnbarn som är äldre än mig:)
Imorgon har jag mina sista exams, sedan på onsdag är det normal skola igen. Nästa vecka är kortvecka igen då det är Labour Day på måndag. Livet är ganska bra nu:)
Nu ska jag sova, detta inlägger har tagit mig 2 timmar att skriva! Tittade på film samtidigt, The Black Balloon, mycket bra film om en autistisk kille och hans bror.

Kram Olivia

Morfar, om du läser detta skulle du kunna maila mig lite på bilder på din trädgård? Min nya värdmamma är väldigt intresserad av trädgårdar och skulle gärna vilja se bilder. Mamma har min mail.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0