Reflektion! Halvvägs!!

Ja, det är ju faktiskt så att igår så firade jag sex månader här i Kerikeri. Firade det med kladdkaka och popcorn:)
Kan fortfarande inte förstå att det gått 6 månader sedan den där hemska dagen på Arlanda. Den dagen är en av de konstigaste dagarna jag upplevt. Så sorglig, så lycklig.

Så mycket har ändrats sedan dess. Jag har förändrats.
Jag har bott hos främmande människor,i ett främmande land där de pratar ett annat språk i ett halvår.
Jag är en annan person än den lilla tjejen som klev in i bilen i Lidköping tidigt en morgon för att åka till Arlanda för att sedan bege sig mot det stora äventyret.
Jag är starkare, säkrare, stoltare, socialare, smartare, snyggare. Jag är helt enkelt så mycket mer än vad jag var. Och jag är allt detta tack vare mitt stora äventyr. Jag vet att det här låter sjukt flummigt, det är sjukt flummigt. Det är svårt att förklara vad man går igenom som utbytesstudent, hur man ändras. Bara andra utbytesstudenter kan förstå helt och hållet.

Att vara utbytesstudent är som att åka en låååååååååång bergodal-bana, det är upp och ner och det svänger. Ibland är det jätteupp och man är så glad och lycklig så att det är svårt att beskriva och ibland är det så ner så allt man vill är att gömma sig i sin säng en liten stund. Men det bästa är att det alltid svänger. Ner blir upp.
Jag har haft båda, mer upp  än ner tack gode gud! Men de har båda vart där och jag är så tacksam för det för båda är en del av utbytet och din personliga utveckling. Som de säger: Det som inte dödar dig gör dig starkare. Mina första sex månader här har definitivt gjort mig starkare och jag hoppas att jag kommer att växa och bli ännu starkare under resten av mitt år. Jag har sex månader kvar, jag ska ta till vara på dem till fullo. Njuta varje dag av att jag är här.

Och eftersom jag aldrig lägger upp bilder så ska ni få två idag!!!!
Jag när jag kom hit den 16 juli och jag på julafton 2010Jag och min counsellor Chris på flygplatsen i KerikeriJag körde en cherrypicker!! Jag som är höjdrädd:) Kommentera mera!
Puss och Kram Olivia

6 månader i NZ!!

Hallo! Litet livstecken:) Har fortfarande ingen som helst blogginspiration. Min kompis från Belgien kommer hit imorn. Två kompisar var här och sov över igår, mycket najs.Nu ska jag fortsätta jobba på min solbränna:)
Kommentera gärna,säg vad ni vill att jag ska blogga om eller berätta om vad ni åt till frukost:)

Puss och kram Olivia

Gott Nytt år, lite sent jag vet!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på evigheter. Jag mår bra, är hemma från semestern. Har en brasiliansk kompis här just nu. Känner ingen som helst blogginspiration så blir paus tills jag hittar den igen.
Puss och Kram Olivia

RSS 2.0