Hallo!

Idag har jag vart pa debatttavling. Kunde tyvarr inte skypa med Agnes, Forlat Agge!!!! Kom till skolan och blev intryckt i en minibuss som tog mig till Whangarei dar vi sag debatttavling mellan Indien och NZ. Valdigt haftigt!! Nu maste jag rusa! Ha ett bra sportlov!!

Förlåt!!

Jag vet att jag är en dålig bloggare, såna som jag borde inte ens få äga en dator!! Anledning till att jag är så dålig på att blogga just nu är för att min värdfamilj inte har internet. Och när jag är på bibblan så är det mail som ska skickas, skypning osv så stackars bloggen är inte min topprioritet. Förlåt!!
SItter just nu på bibblan då jag har håltimma. Det är så sjukt varmt och högluftfuktighet idag. Kokar!!! Jag har precis haft en timmas fagottlektion med en uråldriglärare, insåg att jag inte kan ett enda musikord på engelska!!
Senare idag så har jag möte med Kapa Haka gruppen som jag ska gå med i, sen är det jazzband och rotary. Busy dag!
Igår var jag i Whangarei med min värdfamilj, vi åkte längs kusten hem. Såg så måga fina stränder. Vattenet var så varmt!!
Förra veckan var jag och lyssnade på ett tal av en tjej från min skola som precis har kommit hem efter ett år i Argentina med Rotary. Mycket bra men sorgligt då jag insåg att mitt år snart är över!!
Det var även Waitangiday förra söndagen. Det är NZ nationaldag. Den firas för att det var då the treaty of Waitangi först signerades av Maoriledarna. Jag bor 15 min från Waitangi så vi åkte givetvis dit!!  Vi gick först på gryningsmässan, sen åkte vi hem och åt frukost. Sedan var det tillbaka igen. Det var mycket najs, tittade runt lite, såg massa wakas(krigskanoter).
Nu måste jag gå, har lektion snart. Ska försöka skriva snart igen:)
Puss och kram

Utkast: Feb. 1, 2011

Hallå bloggen! Vet att det är typ en halvevighet sedan jag uppdaterade, har vart upptagen plus att min nya familj inte har internet.
Sedan senast har jag vart i Auckland, gått på festival, bytt familj, sett översvämmningar, börjat skolan, druckit oändliga mängder vatten och ätit massa desserter.
Jag åkte ner till Auckland med min belgiska kompis Lolo som var uppe och hälsade på. Hon bor jättefint, nära till stranden och centralt. Vi simmade, promenerade på stranden, shoppade som galningar. Anledningen till att jag åkte ner var för att vi på fredagen skulle gå på Big Day Out som är en stor musikfestival som turnerar runt NZ och OZ. Den var väldigt häftig, det ösregnade större delen av dagen men vi var glada ändå.
Några artister som vi såg var Rammstein, MIA, Naked and Famous ( NZband, superbra), Phoenix Foundation( NZ Band) , Tool och massa mer. Det var en kul dag tillsammans med många av de andra utbytersstudenterna. Gick säkert en mil eller så den dagen!!

RSS 2.0